تبلیغات
مطالب به یاد ماندنی - خواص درمانی زنجبیل

خواص درمانی زنجبیل

سه شنبه 22 مرداد 1392 04:20 ب.ظنویسنده : دانیال دزفولی

 
خواص درمانی زنجبیل,زنجبیل,خواص زنجبیل

 

 

زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که دارای خواص فراوانی می باشد آیا از خواص درمانی این گیاه اطلاع دارید؟

 

 

زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا كه مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است،كاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را كشت داده اند.ریشه این گیاه در درمان سرگیجه،تعریق،تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حركتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود.این گیاه همچنین گلودرد،سردردها،پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می كند.

 

معرفی گیاه زنجبیل

ساقه های ریشه دار زنجبیل عبارت از دكمه ای به هم پیچیده،ضخیم و قهوه ای روشن است كه می توانید از بازار محلی نیز آنرا تهیه كنید.از آنجا كه زنجبیل نوعی گیاه زیرزمینی است لذا ساقه ریشه دار این گیاه بخشی از ساقه اصلی است كه برحسب انفاق در زیرزمین رشد و نمو پیدا می كند.ریشه اصلی این گیاه از گره های موجود روی ساقه های ریشه دار آن نمو می كند.بالای سطح زمین ساقه های 12 اینچی دارای برگهای طولانی، باریك،كج و معوج و سبز با گلهای سفید و سبز مایل به زرد قرار دارد.

 

تركیبات گیاه زنجبیل

فرآورده های حاصله از زنجبیل از ریشه تازه یا خشك آن یا از طریق تقطیر روغن از ساقه آن تهیه میشود.

 

اشكال موجود زنجبیل

پس از قطع ساقة ریشه دار این گیاه،مواد شیمیایی فعال موجود در گیاه از قبیل "زینجیبرن"، "بنزابولن"، "جینجرول"، "شوقول" خاصیت ذاتی خود را از دست می دهند.شركتهای دست اندركار و فعال در زمینه فرآورده های گیاهی،زنجبیل را به صورت عصاره،تنتور،انواع كپسول یا روغن آن عرضه می كنند تا از زایل شدن این مواد شیمیایی جلوگیری شود.بنابراین فرآورده هایی را مصرف كیند كه به وضوح در برچسب خودش میزان زنجبیل مورد مصرف شما را ذكر كرده باشد.

 

می توانید ریشه زنجبیل تازه را نیز بخرید،و با دكم كردن تكه های آن به اندازه نصب كف دست یا با نصف قاشق چایخوری دكمه رنده شده،شسته شده و پوست دار در آب گرم یا با ریختن نیم لیتر آب جوش روی 30 گرم ساقه ریشه دار، چای زنجبیل درست و مصرف كنید.برای اینكار بگذارید چای مورد نظر به مدت 15 دقیقه دم بكشد و سپس روزانه دو لیوان از آنرا میل كنید.دیگر منبع مناسب تهیه زنجبیل همانا زنجبیل كریستال شده است.لیكن فریب لایه پوششی قندی آن را نخورید.چون زنجبیل كریستال شده مزه تندی دارد.

 

نحوه مصرف زنجبیل

نحوه مصرف فرآورده های زنجبیل به سلیقه شخصی شما و آنچه شما را آزار می دهد،بستگی دارد.در كل،نباید روزانه بیشتر از دو تا چهار گرم زنجبیل مصرف كنید،چرا كه علاوه بر میزان زنجبیلی كه مصرف می كنید ممكن است مقداری از این ماده را نیز از طریق برنامه غذایی (یعنی از موادی نظیر آبجو زنجبیل، نان شیرینی زنجبیل دار،نان زنجبیل دار یا مواد غذایی مخلوط و سرخ شده) جذب كنید.اگر زنجبیل تازه مصرف می كنید،حتماً مقدار مصرفی را وزن كنید تا تقریباً دریابید كه چه حدی از آن معادل 2 تا 4 گرم است.برای درمان،تهوع،گاز معده یا سوء هاضمه روزانه 2 تا 4 گرم ریشه تازه (معادل 0/25 تا 1 گرم پودر ریشه) یا 1/5 تا 3 میلی لیتر تنتور آنرا مصرف كنید.برای پیشگیری از استفراغ، هر 4 ساعت یك گرم پودر زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) یا معادل آن یا روزانه سه بار دو عدد كپسول زنجبیل(یك گرم) مصرف كنید.البته می توانید یك تكه 8 گرمی زنجبیل تازه را نیز بجوید.

 

برای بیماریهای ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم كرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه 4 گرم مصرف كنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناك بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.

 

 

 

منبع:tebyan.net


آخرین ویرایش: - -

 
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 08:52 ق.ظ
Good article! We are linking to this great post on our site.
Keep up the great writing.
شنبه 21 مرداد 1396 06:00 ق.ظ
Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice
procedures and we are looking to swap solutions with other folks, be sure to
shoot me an e-mail if interested.
جمعه 13 مرداد 1396 01:48 ب.ظ
Hello, all is going well here and ofcourse every one is sharing data,
that's in fact good, keep up writing.
دوشنبه 9 مرداد 1396 08:26 ق.ظ
Hello everyone, it's my first visit at this site, and
post is genuinely fruitful designed for me, keep up posting these types of articles or reviews.
شنبه 7 مرداد 1396 12:05 ق.ظ
Hi, Neat post. There is a problem with your web site in internet
explorer, could test this? IE still is the market leader and a
big section of people will omit your wonderful writing because of
this problem.
جمعه 6 مرداد 1396 08:19 ق.ظ
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting
anyplace, when i read this paragraph i thought i could also
make comment due to this good paragraph.
پنجشنبه 22 تیر 1396 05:08 ق.ظ
An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who had been conducting a little homework on this.

And he actually ordered me breakfast simply because I discovered it for him...
lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanks for spending the time to talk about
this subject here on your web site.
جمعه 16 تیر 1396 10:24 ق.ظ
You should take part in a contest for one of the finest blogs
online. I will recommend this blog!
یکشنبه 21 خرداد 1396 02:58 ق.ظ
What i do not understood is in reality how you're now not actually much more well-preferred than you might be right now.
You are very intelligent. You understand thus significantly
when it comes to this matter, made me in my view believe it from numerous numerous angles.
Its like men and women don't seem to be interested except it is something
to do with Woman gaga! Your personal stuffs nice.
At all times handle it up!
پنجشنبه 18 خرداد 1396 08:13 ب.ظ
Hi there, You have done an excellent job.

I will certainly digg it and personally suggest to
my friends. I am confident they'll be benefited from this site.
شنبه 13 خرداد 1396 07:11 ق.ظ
Thanks for any other informative blog. The
place else may just I am getting that type of info written in such
a perfect manner? I've a mission that I am simply now running on, and I've been on the
glance out for such info.
سه شنبه 2 خرداد 1396 10:27 ق.ظ
I am extremely inspired along with your writing
talents as smartly as with the format to your blog.

Is that this a paid topic or did you modify it your self?
Either way keep up the nice quality writing, it is uncommon to look a nice weblog like this one nowadays..
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 12:45 ق.ظ
Hello, Neat post. There's an issue with your web site in internet explorer, could check this?
IE still is the market chief and a huge component of
folks will leave out your excellent writing due to this problem.
جمعه 25 فروردین 1396 05:37 ب.ظ
An interesting discussion is definitely worth comment.
I believe that you ought to publish more
on this subject matter, it may not be a taboo matter but typically people do not
talk about such topics. To the next! Many thanks!!
جمعه 18 فروردین 1396 04:16 ب.ظ
Hmm is anyone else experiencing problems with the
pictures on this blog loading? I'm trying
to determine if its a problem on my end or if it's
the blog. Any feedback would be greatly appreciated.
سه شنبه 15 فروردین 1396 06:07 ب.ظ
I'm excited to uncover this page. I need to to thank you
for your time just for this wonderful read!! I definitely loved every bit of
it and i also have you book marked to see new information in your blog.
یکشنبه 13 فروردین 1396 03:26 ب.ظ
Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it
from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
Please let me know where you got your design. Thanks a
lot
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر